86 81 51 52

       Ny persondatalov           

              

Samtykke jfr. persondataloven.

Undertegnede giver hermed samtykke til at Pantebrevsselskabet Alternativ Finans A/S CVR 17888803 må modtage og behandle mine person- og økonomiske oplysninger med henblik på at foretage en kreditvurdering til brug for et lån. Pantebrevsselskabet Alternativ Finans A/S vil behandle personoplysninger som navn, cpr.nr., adresse, telefonnummer, mailadresse, stillingsbetegnelse, antal børn, civilforhold, skatte-forhold, indtægtsforhold, økonomi m.m.  Pantebrevsselskabet Alternativ Finans A/S behandler alene de oplysninger, der er nødvendigt for at kunne foretage en kreditvurdering med henblik på et evt. finansieringstilbud/lånetilbud samt til administration og opkrævning af ydelser på et lån. Personoplysningerne registreres hos Pantebrevsselskabet Alternativ Finans A/S og opbevares så længe, de er relevante. Såfremt der effektueres et lån vil oplysningerne blive gemt i lånets løbetid. Hvis ikke vil oplysningerne blive slettet og makuleret efter max. 6 måneder.

Det kan være nødvendigt at videregive dine oplysninger til Investeringsselskabet Luxor A/S, Arbejdernes Landsbank, Pantebrevsselskabet Finanshuset Farsø samt øvrige investorer til brug for en kreditvurdering samt for at opnå et konkret tilbud.

Som registeret hos Pantebrevsselskabet Alternativ Finans A/S, har du i henhold til persondataloven altid ret til at gøre indsigelser mod registreringen. Du har også ret til at få oplyst, hvilke oplysninger Pantebrevsselskabet Alternativ Finans A/S har registeret om dig, og hvem der har set dem.  Henvendelse i forbindelse hermed kan rettes til mail@alternativfinans.dk

Dette samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes, hvilket kan ske enten via ansøgningsformularen, ved at sende en mail til mail@alternativfinans.dk eller ringe på tlf. 86815152. Derudover henviser vi til vores politik for persondata, der altid vil være at finde på vores hjemmeside www.alternativfinans.dk.


Reguleret af

Hjemmesiden bruger cookies


Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.